Reparație apartamente la cheie în Chișinău

Despre compania RVG

De peste 12 ani oferim servicii de reparații pe piața din Chișinău. Munca noastră este un proces complex și riguros, pentru care trebuie cunoștințe profesionale, aptitudini și cu siguranță calificarea specialiștilor. Ceea ce noi prețuim este încrederea clienților noștri. Încrederea
care crează condiții favorabile pentru cooperare.
De-a lungul anilor compania noastră a acumulat experiență și aprecieri foarte bune din partea clienților noștri, de aceea suntem recomandați rudelor sau prietenilor acestora cu mare încredere. Unul din cele mai importante avantaje al companiei noastre este calitatea serviciilor oferite. Întelegem de ce aveți nevoie și ne asumăm responsabilitatea de a vă scăpa de durerile de cap inutile pe care le implică o reparație a apartamentului.
Avem o echipă bună de profesioniști , cu calificare și cu mulți ani experiență în domeniul construcțiilor. Vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii începînd de la elaborarea proiectului de design, alegerea materialelor, efectuarea tuturor lucrărilor de reparație de orice complexitate (de la o reparație cosmetică până la reparații Vip) la cele mai înalte standarte.
Vă oferim un program transparent de desfășurare a lucrărilor care vă permite o planificare clară a bugetului și a termenului de execuție.
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi o consultație gratis a apartamentului dvs. pe care doriți să-l renovați.

partenerii noștri