Reparație apartamente la cheie în Chișinău

Ce spun ei despre noi

Dima Rotari

Mulțumesc companiei RVG Construct, reprezentantului Ion și echipei sale pentru munca depusă, reparația apartamentului meu a fost facută foarte calitativ și rapid. Aș vrea să remarc profesionalismul, integritatea și capacitatea de a lucra cu oamenii. Vă multumesc mult și vă urez prosperitate și succes în continuare.

Marcel Teleucă

Mulțumim RVGconstruct pentru lucrările de reparație făcute exelent ! S-a ținut cont de toate dolianțele noastre ,dar ne-au propus idei și mai bune ,asa că în final am primit un apartament comod ,util și foarte frumos !Mulțumim mult d-ului Ion și echipei sale pentru lucrările făcute ! Succese mari și în viitor.

Artina Balmus

Mulțumim tuturor angajaților companiei RVGconstruct pentru reparația calitativ realizată. Meșterii care au realizat reparația, au făcut totul în mod profesional, cu precizie,ne-au ajutat cu sfaturi la alegerea materialelor de construcție .Total s-au încadrat în termeni.Recomandăm! Vă dorim succes în continuare..!

Nadea Strelciuc

Aș vrea să mulțumesc echipei RVGconstruct pentru apartamentul nostru frumos , lucrările efectuate foarte calitativ și în termenii stabiliți; mai mult de atît pentru suport chiar și după un an! Dacă vă gindiți la reparație, recomand RVGconstruct.

Sergiu Bostan

Colaborarea cu ,,RVGconstruct,, a fost una foarte bună bazată pe profesionalism și seriozitate. Mi s-a oferit sfaturi și recomandări de fiecare dată cînd am avut nevoie. Recomand cu încredere orcărui care dorește o reparație de calitate.

Irina Lipcanu

Vreau să mulțumesc echipei RVGconstruct pentru efort, dedicație și calitatea lucrărilor executate. Ceea ce am apreciat foarte mult pe tot parcursul reparației a fost flexibilitatea de care au dat dovada. Niciodata nu au spus nu și de fiecare dată au venit cu soluții și incercări de a face lucrul cît mai bine. Recunoaștem că nu am fost dintre cei mai comozi clienți, pe alocuri chiar prea atenți la detalii, însă Ion și echipa au făcut tot posibilul ca să ramînem mulțumiți. Succese în continuare și vă mulțumim mult !

Dina Monica

Aflasem de la prieteni ca v-ă tratați clienții cu seriozitate,dar m-am convins de asta personal în vara 2015!!! De aceea vreau să transmit un mesaj de mulțumire firmei RVGconstruct, Reparație Apartament La CHEIE,dar și mesterilor care ne-au tratat cu atîta amabilitate în primul rind și au efectuat lucrările la cel mai înalt nivel !!! RECOMAND!!! Vă mulțumim frumos pentru munca depusă în apartamentul nostru !!! Cu respect, Dina și Oleg.

Leo Dumitrașcu

Pentru reparația proprii case am ales compania ,,RVGconstruct,, deoarece am colaborat împreună la mai multe proiecte.Întrunesc seriozitate, cunoștințe tehnice, deschidere spre acceptarea unor soluții noi și comunicare permanentă.

Ludmila Lipcanu

Acum pot să spun că am o casă sigură și de calitate datorită echipei ,,RVGconstruct,,.Sunt mulțumită că au venit cu mai multe recomandări legate de calitatea și prețul materialelor, avantajele și dezavantajele acestora.

Stela Balan

Mulțumesc RVGconstruct pentru lucrările de reparație făcute. Reparații la cheie făcute excelent. Succese mari în continuare.

Viorel Lupașcu

Este compania cu care colaborez, cu cea mai mare plăcere și încredere! RVG este o echipă bine formată și bazată pe buna organizare a lucrului, calitate și bună comunicare Designer-Meșter-Client!

Andrei Guzun

Mulțumim echipei RVG pentru receptivitate și profesionalism.

partenerii noștri